Ziarul de Roman nu se vinde şi nu se închide!

Dimensiune text

Cititorii primului şi celui mai citit ziar din Roman trebuie să ştie din sursă sigură că echipa editorială a Ziarului de Roman duce bătălia pe piaţa media locale în condiţii de concurenţă neloială. Inteligenţa şi discernământul partenerilor de 20 de ani ai Ziarului de Roman au probat că manipulatorii, şantajiştii ori şacalii nu au nici o şansă în faţa profesionalismului echipei Ziarului de Roman. 

Echipa editorială a Ziarului de Roman garantează cititorilor-parteneri din ultimii 20 de ani că vremea, vremurile, guvernele şi administraţiile locale, crizele economice, personale, identitare, financiare sau de orice altă natură nu pun în pericol existenţa şi apariţia pe piaţă a primului şi celui mai citit ziar din Roman. Noi ducem bătălia pe piaţa media locale în condiţii de concurenţă neloială, deoarece partenerii Ziarului de Roman, fie societăţi comerciale sau oameni politici, au înţeles şi acceptat argumentele editorial-publicitare pentru a încheia contracte publicitare, la preţuri rezonabile, nu pentru că le-am turnat cucută în urechi ori le-am amintit de scheletele din dulap. Și nici nu am plecat, umili, cu 50 de lei unsuroşi în palmă, ca un bacşiş pe fruntea udă de sudoare a lăutarului, fără să dăm factură şi chitanţă, ca alţii.

Respectul pe care-l arătăm cititorilor, fie ei admirativi, nemulţumiţi sau critici, are aceeaşi valoare şi în faţa partenerilor de publicitate, fie ei firme sau oameni politici, deoarece, să vezi minune, cu ce monedă plăteşti cu aceeaşi eşti răsplătit!

În timp ce în unele redacţii merg în pelerinaj, la comandă, multimilionari în euro care le subvenţionează supravieţuirea – se vede de pe Lună că investiţia în publicitate nu se justifică la audienţa de revistă şcolară (şi aici nu jignesc efortul şi talentul notabile ale viitorilor jurnalişti de calitate şi valoare) -, dându-le şansa de a proba, pe viitor, că sunt buni, noi, cei de la Ziarul de Roman avem datoria a mulţumi cititorilor care ne cumpără zilnic, celor care fac abonamente, partenerilor de publicitate şi miilor de cititori ai site-ului Ziarului de Roman. Ei ne dau dreptul să spunem că nu facem parte din tagma jefuitorilor şi că, dacă au fost sau vor mai fi momente financiare critice care vor impune sacrificarea unor locuri de muncă, ceilalţi mergem mai departe, chiar şi de vom fi obligaţi să scriem cu creta pe asfalt. Tot informaţii utile, documentate, ştiri despre oameni şi întâmplări care contează şi ne influenţează în bine, despre evenimente pe care le tratăm ca lecţii de viaţă sau despre eroi ai vremurilor noastre care, ca şi noi, cred şi luptă să demonstreze că a fi bun, corect, talentat, onest şi muncitor nu este echivalent cu fraier.

Despre respectul datorat echipei Ziarului de Roman şi cititorilor am vrut să scriu şi să vă garantez că nu vom abandona lupta. Inteligenţa şi discernământul partenerilor de 20 de ani ai Ziarului de Roman au probat că manipulatorii, şantajiştii ori şacalii nu au nici o şansă în faţa profesionalismului echipei Ziarului de Roman.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • legionarul 5 ani

    tot respectul pentru intreg colectivul ZIARULUI DE ROMAN cu toate ca nu mi-ati dat toate comenturile care au fost poate si partinice sau subiective dar nu va lasati fiindca deranjati unii patentati ai vremii santeti cam singurul ziar ramas in urbea noastra si noi cititorii trebuim informati cu profesionalism cum ati facut pana acum o sa scrieti de este nevoie nu pe asfalt ci pe ziduri cu sprayuri mare sa se vada adevarul si numai adevarul succes santem multi alaturi de voi se va vedea acest lucru ,succes in continuare !!!!!!!!