Prima paginăActualitate

Zeci de vitezomani sancționați de polițiști

Zeci de vitezomani sancționați de polițiști

Dimensiune text

 

 

În perioada 25 – 26 august, polițiștii Serviciului de Poliție Rutieră din cadrul IPJ Neamţ au acționat pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă regimul legal de viteză  sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Scopul acestei acţiuni a fost reprezentat de reducerea numărului accidentelor  rutiere și a consecințelor acestora, determinate de nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto.

În cadrul acțiunii au fost reținute 97 permise de conducere, din care 79 pentru viteză, opt pentru depășire neregulamentară, patru pentru alcool, trei pentru neacordare de prioritate şi trei pentru alte abateri, fiind aplicate 229 de sancţiuni contravenţionale conform OUG 195/2002 R.

„De asemenea, în urma acţiunii au fost constatate șapte infracţiuni la regimul rutier, dintre care două pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, trei pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi două pentru alte infracţiuni săvârşite la regimul rutier. Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie pe principalele artere ale judeţului Neamţ”, informează IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0