Prima paginăActualitate

Zeci de vitezomani au rămas fără permis, în acest weekend

Zeci de vitezomani au rămas fără permis, în acest weekend

Dimensiune text

 

 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au acționat, în acest sfârșit de săptămână, pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.

Sâmbătă, 28 iulie, în cadrul unui plan de acțiune pentru reducerea riscului rutier pe DN 15 pe ruta Piatra Neamţ – Roman şi pe DN 2 – E 85, drum național ce tranzitează și județele Neamț, Bacău și Iași, polițiștii Serviciului de Poliție Rutieră din cadrul IP.Neamţ au acționat pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă regimul legal de viteză  sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

„Scopul acestei acţiuni a fost reprezentat de reducerea numărului accidentelor  rutiere și a consecințelor acestora, determinate de nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, conştientizarea opiniei publice, precum şi sancţionarea nerespectării acestei obligaţii prevăzute de legislaţia rutieră. În cadrul acțiunii au fost reținute 70 permise de conducere, dintre care 68 pentru viteză și două pentru depășire neregulamentară. Asemenea acțiuni vor continua și în perioada următoare, pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive”, informează IPJ Neamț.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0