Zeci de șoferi au rămas fără permis de Crăciun, din cauza vitezei

Zeci de șoferi au rămas fără permis de Crăciun, din cauza vitezei

 

În zilele Crăciunului, polițiștii nemțeni au fost la datorie pentru siguranța comunității, intervenind la aproape 250 de evenimente. Peste 50 de infracțiuni au fost constatate și au fost aplicate aproape 300 de de amenzi pentru ilegalitățile depistate în urma acțiunilor, iar 30 de șoferi au rămas temporar fără permis de conducere.

În cele trei zile, circa 600 de poliţişti au acționat, la nivel județean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. S-a intervenit la 260 de evenimente, dintre care 232 au fost sesizate prin 112. În urma infracțiunilor constatate, 27 de persoane sunt cercetate, iar față de șase au fost dispuse măsuri restrictive de libertate.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 273 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 108.000 de lei, dintre care 62 pentru încălcarea normelor de convieţuire socială.

„Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru fluidizarea traficului și prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind angrenate în această perioadă zece autospeciale cu aparatură radar. În urma abaterilor constatate la regimul rutier, 30 de conducători auto au rămas fără permis de conducere, majoritatea fiind reținute pentru exces de viteză (20). Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice”, informează un comunicat al IPJ Neamț.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0