Zeci de oferte de muncă pentru personalul medical, în acest weekend, la Iași

Zeci de oferte de muncă pentru personalul medical, în acest weekend, la Iași

Joburi în Europa pentru specialiștii din domeniul medical
Peste 500 de joburi pentru medici şi asistenţi în Europa, disponibile la Târgul Virtual
Joburi în străinătate pentru personalul medical

 

careers-in-whiteTârgul de Job-uri pentru Personalul Medical ajunge, duminică, în Iași, unde zeci de recrutori vin cu oferte tentante de locuri de muncă pentru cadrele medicale din această zonă.

Medicii specialiști, medicii rezidenți, asistenții medicali, infirmierii, medicii stomatologi, dar și studenți la medicină din anii terminali sunt așteptați pe 20 noiembrie, începând cu ora 10:00, la Casa de Cultură a Studenților din Iași, cu un CV completat în limba engleză, pentru a întâlni și a sta de vorbă cu reprezentanți ai agențiilor de recrutare, spitalelor și clinicilor din România și din întreaga Europă, prezenți la târg.

Printre țările pentru care se recrutează în acest sezon se numără Danemarca, Suedia, Norvegia, Germania, Franța, Austria, Elveția, Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Olanda și nu, în ultimul rând, România. „Recrutorii au pregătit oferte excelente pentru personalul medical, salariile oferite acestora ajungând la mii de euro, în funcție de specializare și experiență. Mai mult, medicii care aplică pentru un loc de muncă în străinătate pot beneficia și de alte servicii din partea recrutorilor, cum ar fi cursurile gratuite de limbă străină, obținerea permisului de ședere, respectiv de muncă, ajutor în relocarea familiei și asistență în găsirea unei locuințe”, precizează un comunicat de presă al organizatorilor.

Târgul de Job-uri se va desfășura între orele 10:00 și 16:00, iar participarea este gratuită. Agențiile de recrutare vor sta la dispoziția candidaților pentru orice fel de întrebări, iar pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul www.careersinwhite.com.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!