Zeci de locuri de muncă disponibile pentru noul complex comercial Roman Value Centre

Zeci de locuri de muncă disponibile pentru noul complex comercial Roman Value Centre

Dimensiune text

 

 

Cel mai mare complex comercial din zona municipiului nostru, Roman Value Centre, este în curs de amenajare în zona de nord a orașului, pe strada Mihai Viteazu, iar companiile care vor deschide magazine aici își definitivează echipele de angajați care vor lucra în noul complex. În continuare, sunt disponibile zeci de locuri de muncă pentru magazinele care vor funcționa în Roman Value Centre.

Hypermarketul Carrefour Roman mai are 19 posturi disponibile, de casier și lucrător comercial, asistent vânzări textile, operator vânzări, ambalator, operator scanare, agent monitorizare prețuri, lucrător întreținere, măcelar, brutar, bucătar, cofetar, patiser, preparator pește, asistent decorări, agent pentru situații de urgență, recepționer marfă, operator supraveghere și asistent vânzări electronice și electrocasnice.

Grupul KFC caută pentru unitatea ce va fi deschisă la Roman, în cadrul noului complex comercial Roman Value Centre, 40 de casieri și lucrători în bucătărie (anunțul expiră la 1 noiembrie).

Rețeaua națională de magazine Benvenuti, cu profil de încălțăminte și marochinărie, căută pentru magazinul de la Roman șef de tură și consilier de vânzări (anunțurile expiră la 17 octombrie).

Grupul danez JYSK, de distribuţie de produse pentru casă, caută pentru noul magazin din Roman un asistent de vânzări (anunțul expiră la 10 octombrie) și un responsabil logistică (anunțul expiră la 24 octombrie).

Compania Cador caută pentru magazinul de obiecte de decor din Roman, din cadrul Roman Value Centre, consilier vânzări / vânzătoare (anunțul expiră la 7 noiembrie).

Compania Deichmann, specializată în vânzarea de încălțăminte, caută asistenți de vânzări pentru cel de-al doilea său magazin din Roman (anunțul expiră la 12 octombrie).

Retailerul din domeniul vestimentar C&A caută, pentru magazinul din Roman Value Centre, un asistent de vânzări (anunțul expiră la 11 octombrie).

Compania CCC, producător și distribuitor de încălțăminte, caută pentru magazinul din noul centru comercial un consilier de vânzări (anunțul expiră la 7 noiembrie) și un asistent director magazin (anunțul expiră la 20 octombrie).

Mai multe detalii despre aceste oferte pot fi găsite pe site-urile companiilor sau pe site-urile de oferte de locuri de muncă.

Centrul comercial Roman Value Centre este dezvoltat de companiile private de investiții Prime Kapital și MAS REI – MAS Real Estate Inc., care mai au proiecte asemănătoare în curs în Iași, Pitești, Târgoviște, Baia Mare, Balotești, Ploiești și Focșani. Din cei 20.000 de metri pătrați ai complexului, 6.500 vor fi ocupați de un hypermarket operat de Carrefour, 3.500 de galerii comerciale, iar 10.000 de o amenajare de tip „strip mall” – un spaţiu comercial localizat în aer liber, unde magazinele sunt aranjate în linie, cu un trotuar în faţă. Centrul comercial de la Roman va avea, conform reprezentanților acestuia, peste 70 de magazine și se va adresa către circa 160.000 de potențiali clienți, din zona aflată la distanță de 30 de minute de condus de municipiul Roman. Deschiderea a fost fixată de reprezentanții complexului pe data de 8 noiembrie a acestui an.

Mai multe detalii despre complexul comercial Roman Value Centre, aici: http://www.ziarulderoman.ro/tag/roman-value-centre/.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 6
 • natalia 2 ani

  Daca reusesti sa treci de partea cu ,,prieteni si relatii” cum poti sa iti lasi job-ul pentru unul cu salariul minim pe economie si pe durata determinata!? Asta fara sa pun pe tapet si faptul ca daca cv-ul arata o vechime de 5 ani nu ai nici o sansa sa fii selectat din moment ce exista posibilitatea sa vrei ceva mai multi bani….. Oameni buni, daca cei 2000 de oameni care nu au servici doreau asta, lucrau deja! Faceti o oferta pentru cei care pot face intr-adevar performanta ! Strategia de recrutare e gresita, daca e acceptabil sa treci printr-o perioada de proba de pana la 90 de zile cu un contract pe perioada nedeterminata , este inadmisibil sa te angajezi cu contract de munca sezoniera /3 luni, doar nu suntem la livada, nu poti sa angajezi un numar atat de mare de oameni intr-un timp atat de scurt cu o asemnea oferta !!! Aviz amatorilor!

 • Adina Elena Ungureanu 2 ani

  Buna ziua! Cum pot aplica pentru un post de muncă în cadrul companiei KFC? Mulțumesc!

 • Simina 2 ani

  Buna ziua ! Am incercat să ma înscriu prin e-mail la KFC si nu reusesc .Daca se poate să da-ti un nr de telefon .Va multumesc .

 • Bogdan 2 ani

  Buna seara !
  Ce trebuie să fac pentru a obține un post la carrefour market?
  Multumesc !