Zeci de amenzi date șoferilor

Dimensiune text

O acțiune a polițiștilor a făcut numeroase „victime” în rîndul șoferilor.

 

 

La sfîrșitul săptămînii trecute, mai multe echipaje ale Poliției au desfășurat diverse acțiuni în județ pentru prevenirea infracționalității. Acțiunea i-a vizat și pe șoferi, iar unora mai puțin norocoși li s-au dat amenzi sau li s-au întocmit dosare penale. Sîmbătă seara, un bărbat de 62 de ani, din Roman, a fost depistat de polițiști, în localitatea Trifești, în timp ce conducea un autoturism avînd în aerul expirat o concentrație de 0,63mg/l alcool pur. Trei ore mai tîrziu, polițiștii din cadrul secției de Poliție Români l-au depistat pe Adrian U., de 20 de ani, din comuna Făurei, care conducea un autoturism avînd autorizația de circulație provizoria expirată din data de 2 noiembrie.

Tot sîmbătă seara, un echipaj mixt din cadrul Poliției municipiului Roman l-a depistat, pe DN 2, în localitatea Traian, comuna Săbăoani, pe Vasile A., de 38 de ani, din comuna Valea Lupului, județul Iași, care conducea un autoturism avînd suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Celor trei conducători auto li s-au întocmit dosare penale.

În cadrul acțiunii au fost constatate și alte infracțiuni la regimul circulației și au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale, din care 41 pentru încălcarea regimului de viteză și 20 pentru conducere sub influența alcoolului. Au fost reținute 17 permise de conducere și retrase șapte certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancțiunilor este în sumă de 28.820 lei.COMENTARII

WORDPRESS: 0