Zece ore fără apă în Roman luni, 4 iunie

Zece ore fără apă în Roman luni, 4 iunie

Dimensiune text

 

 

Compania Judeţeană ApaServ SA anunţă beneficiarii săi că, din cauza executării unor lucrări de înlocuire a robineţilor de concesie la asociaţiile de proprietari, va sista furnizarea apei potabile în ziua de luni, 4 iunie, între orele 8:00 – 18:00, în municipiul Roman.

„Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru finalizarea lucrării într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează non stop, la numărul de telefon 0233 / 233340, sau pot accesa site-ul companiei la adresa www.apaserv.eu”, precizează un comunicat al companiei.

De asemenea, reprezentanții ApaServ precizează că, având în vedere prognoza cerinţelor de apă și dat fiind faptul că traversăm o perioadă secetoasă, face apel către utilizatorii din comuna Horia să folosească în mod raţional apa potabilă din reţeaua publică, respectiv să nu folosească apa potabila pentru irigaţii, pentru a se putea asigura furnizarea serviciului în condiţii normale tuturor clienţilor.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Parcă s-a realizat oprirea pe sectoare și nu pe tot orașul …

  • NE - MULTUMITU" 2 ani

    Nu se vorbea ca primaria vrea sa incheie contractul cu apa serv si sa faca un contract nou cu firma din IASI ??