Zdrobită de tren

Dimensiune text

O bătrână de 83 de ani din Cotu Vameș a murit în chinuri groaznice după ce a fost lovită de un tren, deși medicii au făcut eforturi uriașe de a o salva.

 

 

Marți dimineață, în jurul orei 5, cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Neamț au fost solicitate să acorde primul ajutor unei paciente de 83 de ani, victimă a unui accident feroviar. Bătrâna a fost diagnosticată cu fracturi deschise la antebrațul stâng, fracturi costale și hipotermie ușoară, ea fiind transportată la Centrul de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman. Aici a intrat direct în sala de operație, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze brațul stâng. Din păcate, cu toate eforturile medicilor, datorită leziunilor grave și a vârstei înaintate, bătrâna a murit pe masa de operație.

Bătrâna a fost găsită conștientă, în zona barierei de la Austrotherm. Ea era însoțită de un câine și nu se știe cum a ajuns în zona respectivă. Se pare că era prea aproape de linia ferată și a fost agățată de un tren. Mecanicul locomotivei a povestit că a simțit că a lovit ceva și a oprit. Din cauza șocului, pacienta a fost proiectată în barieră. Nu știm dacă avea probleme psihice, dar cert este că pacienta nu era un om al străzii. În urma căderii, pacienta a suferit, în zona fesei, o plagă penetrantă foarte adâncă. Din cauza gravității fracturilor, medicii de la spital i-au amputat brațul, dar nu a supraviețuit operației„, a declarat medicul Letiția Damoc, managerul SJA.COMENTARII

WORDPRESS: 0