Zdob și Zdub și Liviu Teodorescu vor cânta de Zilele municipiului Roman

Zdob și Zdub și Liviu Teodorescu vor cânta de Zilele municipiului Roman

 

 

Festivalul tradițional al meșteșugarilor va avea loc la Roman în perioada 17-19 mai, cu ocazia Zilelor municipiului Roman. Cu acest prilej, se va organiza și un parc de distracții, în parcarea din Piața Roman Vodă. Odată cu acest târg, care este organizat de o firmă care suportă în ultimii ani mare parte din cheltuielile cu artiștii, se vor organiza și spectacole. Autoritățile au anunțat și care sunt câțiva dintre artiștii ce vor susține concerte. Sâmbătă, pe 18 mai, va cânta Zdob și Zdub, iar duminică va concerta Liviu Teodorescu. Conform acordului de parteneriat ce va fi supus dezbaterii în ședința de Consiliu Local de joi, 18 aprilie, cheltuielile cu aducerea acestor artiști va fi asigurată de firmă, în timp ce administrația locală va asigura utilitățile pentru desfășurarea evenimentelor.

„În cadrul acestui eveniment dedicat cetățenilor din municipiul Roman și din Zona Roman, se vor desfășura spectacole cu artişti consacraţi, vor participa meșteșugari și producători tradiționali din țară, se vor organiza terase de alimentație publică pentru desfacerea şi consumul băuturilor alcoolice şi non-alcoolice, a produselor alimentare şi nealimentare, precum și un parc de distracții în Piața Roman Vodă”, se arată în expunerea de motive înaintată consilierilor locali pentru a aproba parteneriatul cu firma Viobeti Comimpex SRL București, aceeași firmă care amenajează, în ultimii doi ani, patinoarul din centrul orașului.

Conform acordului de parteneriat ce va trebui supus dezbaterii consilierilor locali, parcul de distracții va începe să fie montat pe 15 mai, de la ora 12.00, iar parcarea va fi eliberată pe 21 mai, la ora 07.00. Scena pe care vor cânta artiștii ce vor fi contractați pentru Zilele municipiului se va amplasa în centrul orașului, astfel încât autoritățile au decis blocarea temporară a circulației rutiere pe Bulevardul Roman Mușat, de la intersecția cu strada Veronica Micle până la intersecția cu strada C. Dobrogeanu Gherea, începând de vineri, 17 mai 2019, până duminică, 19 mai 2019, în intervalul orar 15:00 – 23:30.

Autoritățile urmează ca, în perioada următoare, să vină cu un program complet, pe zile și ore, cu toate manifestările ce vor avea loc între 15 și 21 mai, când se desfășoară cea de-a X-a ediție a Zilelor municipiului Roman.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0