Vulpițele Galbene revin pe teren duminică, având noi jucătoare în lot

Vulpițele Galbene revin pe teren duminică, având noi jucătoare în lot

Dimensiune text

 

Echipa de fotbal feminin ACS Vulpițele Galbene Roman revine pe teren duminică, 16 februarie, începând cu ora 14.00, urmând a evolua pe stadionul „Constantinescu Nehoi” din Roman, în compania echipei de Liga I Universitatea Galați, în cadrul primului meci amical din acest an.

Pe 23 februarie va avea loc și primul meci internațional din istoria clubului. Echipa se va deplasa în Republica Moldova, pentru un joc amical cu formația Belceanka Bălți.  Seria de meciuri amicale se va încheia pe 8 martie, atunci când Vulpițele vor juca împotriva echipei Măgura Bacău (Liga a III-a). Până la prima etapă a returului campionatului Seriei I a Ligii a II-a de fotbal feminin – care va avea loc pe 15 martie –, Vulpițele vor evolua la Iași, în optimile Cupei României, pe 29 februarie.

„Ne așteaptă o perioadă plină, cu meciuri în fiecare săptămână. Meciurile amicale pe care le-am programat vor fi teste utile pentru noile jucătoare care face parte din lot: Cosmina Rotari a venit sub formă de împrumut, de la CSS Nicu Gane Fălticeni, până la sfârșitul campionatului; Alexandrina Maidanscaia, jucătoare din Republica Moldova, se va alătura lotului la sfârșitul acestei luni. În continuare nu ne putem baza pe Andrada Blanaru, care se află în plin proces de recuperare după operația de ligamentoplastie”, a afirmat profesorul Adelin Tălmăcel, antrenor principal al echipei ACS Vulpițele Galbene Roman.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0