Vremea se menține rece până joi dimineață

Vremea se menține rece până joi dimineață

 

 

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit, marți, intervalul de valabilitate al informării emise la finalul săptămânii trecute, valabilă pentru întreaga țară, vizând temperaturi scăzute, intensificări ale vântului și brumă timpurie, până în data de joi, 27 septembrie, ora 9.00.

Conform meteorologilor, până joi dimineață, vremea va fi rece, iar valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, vor fi în general cu 4 – 8 grade mai coborâte decât normele perioadei.

În timpul nopților și al dimineților, local în centrul țării, pe arii restrânse în nord-vestul teritoriului și în dealurile Munteniei și ale Olteniei și cu totul izolat în rest, temperaturile vor coborî sub 0 grade și se va produce brumă.

Pe parcursul zilei de marți, 25 septembrie, vântul va mai avea unele intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari pe litoral, în nordul și în centrul Moldovei unde temporar se vor atinge viteze de 55 – 70 km/h. La munte, mai ales în zona Carpaților Meridionali și a Carpaților de Curbură, vor fi rafale în general de 70…90 km/h, iar la altitudini de peste 1.500 de metri, trecător vor fi precipitații slabe, mixte. Miercuri, 26 septembrie, intensificări ale vântului se vor mai semnala în regiunile estice și sud-estice, cu rafale de 45 – 55 km/h.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0