Prima paginăSocial

Voluntariat E.ON la unităţi de învăţământ şi asistenţă socială

Voluntariat E.ON la unităţi de învăţământ şi asistenţă socială

Dimensiune text

 

Miercuri şi joi, 19 și 20 octombrie, pentru câteva ore, 50 de electricieni şi instalatori E.ON din zonele Roman, Huşi și Bârlad şi au lăsat deoparte echipamentele specifice meseriei lor şi s-au dedicat creării unor condiţii mai bune pentru copiii de la Şcoala Gimnazială Leoşti, de la „Casa cu grădină” din cadrul Complexului de servicii comunitare Bârlad şi de la Grădiniţa „Danubiana” din Roman. Lucrările de vopsitorie, zugrăvit, reparaţii şi modernizare a instalaţiilor de iluminat au adus mai multă lumină şi prospeţime în spaţiile celor trei imobile.

„Suntem parte a comunităţilor în care trăim şi activăm, de aceea suntem preocupaţi să contribuim la schimbarea în bine a acestora, să cream o viaţă mai bună pentru oameni. Acţiuni de voluntariat de felul celor derulate împreună cu colegii din Huşi, Bârlad  şi Roman constituie o constantă a activităţii noastre, iar mulţumirea vine din faptul că în urma activităţilor desfăşurate copiii din cele trei unităţi vor avea parte de condiţii mai bune”, a declarat Radu Petre, director general adjunct al E.ON Distribuţie România.

Implicarea în comunitate este o constantă a Grupul E.ON în România. Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 9,2 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială destinate comunităţii, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicându-se la aproximativ 258.000. E.ON România încurajează acţiunile de voluntariat, anual peste 250 de angajaţi s-au implicat în comunităţile locale, având o contribuţie de aproximativ 6.000 de ore de voluntariat, precizează un comunicat al E.ON România.

eon-voluntariat-01-roman

eon-voluntariat-02-barlad

eon-voluntariat-03-leosti

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0