Prima paginăSocial

[VIDEO] Vitezoman inconștient, căutat de polițiștii romașcani

[VIDEO] Vitezoman inconștient, căutat de polițiștii romașcani

Dimensiune text

 

 

Miercuri dimineață, 19 septembrie, un romașcan domiciliat în zona intersecției dintre străzile Tudor Vladimirescu și Mihai Eminescu și-a găsit avariată mașina lăsată în parcarea amenajată din zonă. După ce a făcut rost de imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, acesta a făcut plângere la Poliție, dar a postat imaginile și pe pagina proprie de pe rețeaua de socializare facebook, precum și pe Grupul romașcanilor, făcând un apel la concitadini pentru descoperirea făptașului.

Din imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum șoferul unei mașini intră cu viteză în intersecție, venind cel mai probabil din direcția străzii C.A. Rosetti, ratează virajul spre strada Tudor Vladimirescu și lovește puternic în lateral una dintre cele trei mașini parcate pe partea stângă în direcția sa de mers. După întoarcere, șoferul demarează în viteză înapoi, pe strada Mihai Eminescu în direcția străzii Tineretului, având o traiectorie sinuoasă care poate indica faptul că șoferul nu era „tocmai treaz” la acel moment. Din fericire, dată probabil fiind ora târzie, în zonă nu apare nicio persoană, astfel că nimeni nu pare să fie rănit în urma incidentului.

Din comentariile postate pe rețeaua de socializare, informațiile furnizate de utilizatori indică faptul că ar putea fi vorba despre un autoturism Volkswagen Golf 5 Plus, de culoare închisă. „Mașina era un Golf 5 Plus negru. Conducea un tânăr. Avea numere roșii de Neamț. Era să dea peste mine și un prieten în fața spitalului, apoi a făcut stânga spre Casa Căsătoriilor. Nu am apucat să îi deschid ușa să îl dau jos, a demarat în trombă peste borduri. A fost rapid și nu am reținut numărul”, este unul dintre comentariile postate.

Reprezentanții IPJ Neamț au confirmat că polițiștii romașcani fac cercetări în acest caz, pentru tragerea la răspundere, contravențională sau penală, a făptașului.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0