Viscolul golește piețele din Roman de marfă

Dimensiune text

Miercuri, doar câțiva producători s-au încumetat să înfrunte ninsoarea și viscolul pentru a ajunge cu marfa în piețele din Roman.

 

 

Deși până la sărbătorile de Crăciun sunt mai puțin de două săptămâni, nici romașcanii nu și-au făcut drum spre piață pentru cumpărături.
Nu vin oamenii pe vremea asta la piață. Noi trebuie să venim cu marfa, pentru că acesta este serviciul nostru. Mai sunt oameni pe care nevoia îi scoate din casă. Nu este chiar foarte rău aici, pentru că administrația pieței a închis cu termopan tarabele și nu simțim atât de puternic viscolul. Ne acoperim marfa cu pături și așteptăm clienții„, a spus un producător.
Producătorii care au avut curaj să ajungă la piață cred că fiecare ban contează. „Noi din banii aceștia ne întreținem casa„, spune un alt producător.

Dacă vremea va continua să fie neprielnică, după cum anunță meteorologii, piețarii spun că oamenii vor prefera supermarketurile, unde este cald și plăcut de făcut cumpărături.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • dan ardeleanu' 8 ani

    nici nu pot intra oamenii cu marfa in piata din cauza zapezii…deh, fondurile primariei s-au consumat la circul pentru udrea, acum nu mai are domnul leureanu cu ce sa curete orasul de zapada. rusineeeee!!! pe drumul spre bacau poti sa mergi cu 100km/h , iar in roman dorm oamenii blocati in masini…