Prima paginăSport

Viorel Lazăr revine pe banca tehnică a CSM Roman

Viorel Lazăr revine pe banca tehnică a CSM Roman

Dimensiune text

 

 

Antrenorul Viorel Lazăr

Antrenorul Viorel Lazăr

Antrenorul Viorel Lazăr va reveni, din această vară, pe banca tehnică a echipei de handbal feminin CSM Roman, urmând a-l seconda pe noul antrenor principal Cornel Bădulescu. Profesorul Viorel Lazăr a activat până în primăvara anului trecut alături de echipă, pe care a și condus-o ca principal în ultimele etape ale sezonului 2016-2017.

„În momentul de față, lotul echipei este deja constituit. Va trebui să caute cei de la conducerea Clubului Sportiv Municipal o jucătoare între 19 și 21 de ani, conform noului regulament aprobat în Adunarea Generală a federației, potrivit căruia orice echipă de Liga Națională va trebui să aibă în lot o astfel de jucătoare. Mai departe, așteptăm reunirea lotului și pregătirea unor jocuri de verificare, pregătirea fizică, turneul de pregătire de la Roman, plus alte turnee de pregătire. A revenit și domnul Viorel Lazăr alături de domnul Bădulescu și le doresc mult succes pentru ediția viitoare de campionat, care se anunță unul destul de greu, pentru că toate echipele s-au întărit”, a afirmat primarul Lucian Micu în cadrul unei conferințe de presă susținute luni, 2 iulie.

CSM Roman va începe noul campionat în data de 2 septembrie, jucând în prima etapă în deplasare, pe terenul echipei CSM Bistrița.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0