Vînzătorul de etnobotanice a scăpat de arest

Dimensiune text

Romaşcanul Cătălin Cristian Andrieş, de 26 de ani, va fi cercetat în stare de libertate, el fiind acuzat de vînzare de substanţe etnobotanice.

 

Pe 30 mai, Curtea de Apel Bacău a admis recursul formulat de romaşcan la decizia de arestare preventivă dată de Tribunalul Bacău, la propunerea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Bacău.
Pe 22 mai, procurorii DIICOT au efectuat 17 percheziţii la magazine aparţinînd unor societăţi comerciale din municipiile Bucureşti, Bacău, Piatra Neamţ, Roman şi Oneşti, specializate în comercializarea substanţelor şi produselor cu efecte psihoactive, precum şi la imobile aparţinînd administratorilor acestor societăţi comerciale.
Acţiunea a vizat destructurarea a două grupuri infracţionale organizate, constituite din 28 de persoane, specializate în vînzarea, prin intermediul societăţilor comerciale de profil, de produse din categoria substanţelor denumite generic etnobotanice.
Printre cei vizaţi s-au numărat doi romaşcani, printre care şi Cătălin Cristian Andrieş, care, iniţial, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • costik 8 ani

    Daca nu sunteti informati corect nu mai scrieti , e vb 3 de persoane din care 2 au iesit si unu nu !