Prima paginăActualitate

Vineri și sâmbătă se cară zăpada din zona Cuza Vodă, Piața Centrală și perimetrul școlilor

Vineri și sâmbătă se cară zăpada din zona Cuza Vodă, Piața Centrală și perimetrul școlilor

Dimensiune text

 

libertatii deszapezireVineri, 10 februarie, echipele operatorului de deszăpezire au intervenit pentru degajarea zăpezii de pe strada Tineretului – Şcoala „Vasile Alecsandri”, strada Mihai Eminescu – Şcoala „Mihai Eminescu” şi de pe străzile Traian, Alexandru cel Bun şi Griviţei. Pe timpul nopții se va trece la ridicarea zăpezii din zona străzii Cuza Vodă, iar sâmbătă se va interveni în zona Pieței Centrale.

Joi spre vineri noapte, de la orele 20.00 şi până la 5.00, s-a intervenit pentru strângerea şi încărcarea zăpezii de pe bulevardul Roman Muşat, de pe tronsonul sens giratoriu 2 Măgari şi până la Hotel, intersecţia cu strada Cuza Vodă. În total, au fost ridicate circa 537 de tone de zăpadă, însemnând 60 de camioane care au transportat zăpada înafara oraşului.

Vineri noapte și până sâmbătă dimineață se va interveni pentru ridicarea zăpezii de pe străzile Oituz, Libertăţii, Unirii şi Cuza Vodă.

anunt deszapezire„Se va acţiona tot sectorial, astfel încât blocarea circulaţiei pentru a facilita accesul utilajelor va începe de la ora 19.00 (până la ora 23.00) pe străzile Oituz, Unirii şi Libertăţii. De la orele 22.00 la 4.00 se va interveni pentru ridicarea zăpezii de pe strada Cuza Vodă. După această oră se va acţiona în parcările din zona BancPost. Sâmbătă, 11 februarie, se va interveni pe strada Profesor Dumitru Mărtinaş – Colegiul Tehnic «Danubiana» şi în Favorit – Şcoala «Roman Muşat». De la orele 14.00, se va interveni pe strada Sucedava, pentru a ridica zăpada din zonele adiacente Pieţei Centrale (până la Tic Tac)”, se arată într-un comunicat al Primăriei Roman.

Autoritățile locale fac un apel la romaşcanii care locuiesc în aceste zone să-şi parcheze autoturismele, pe perioada intervenţiilor, în alte locuri, pentru a putea permite accesul utilajelor şi a ridica zăpada în mod eficient.

La acţiunea din luna ianuarie, când în municipiul Roman au fost înregistrate importante cantităţi de ninsoare, au fost ridicate de pe arterele principale din oraş 160 de camioane cu zăpadă, costul acestei activităţi fiind estimat la 120.000 de lei. Acţiunile de ridicare a troienelor vor continua şi în aceste zile.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0