Prima paginăSocial

Vineri, o nouă petrecere în ștrand

Vineri, o nouă petrecere în ștrand

Dimensiune text

 

 

Primăria municipiului Roman organizează vineri, 13 iulie, o nouă petrecere în ștrandul din Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”, cu scopul de a atrage un număr cât mai mare de cetățeni la cele trei bazine de înot, precum și pentru promovarea complexului în zona Moldovei și nu numai.

În acest sens, Primăria municipiului Roman, CSM Roman și agenții economici care desfășoară activități în zonă și-au dat mâna pentru a crea o serie de activități de divertisment și recreative pentru cei care vor dori să petreacă ziua în ștrand.

„La fel ca și anul trecut, atmosfera de petrecere va fi antrenată de un DJ, se vor organiza concursuri de înot pe categorii de vârstă, concursuri de volei, sesiuni de fitness în apă (susținute cu sprijinul antrenorului Bogdan Huci), dar și mai multe reprize de baie cu spumă. În același timp, o cabină foto va fi pregătită pentru cei care vor să imortalizeze momentele de bună dispoziție, iar o firmă va putea să le ofere participanților imaginile speciale pe magneți. În funcție de disponibilitate și programări, la petrecere sunt așteptați și specialiștii unui salon de înfrumusețare care, tot prin voluntariat, vor oferi un nou look atât doamnelor și domnișoarelor, cât și domnilor.

Persoanele interesate care doresc, în sistem de voluntariat, să vină cu noi propuneri și proiecte, pot lua legătura cu Biroul Evenimente din cadrul Primăriei municipiului Roman sau ne pot trimite în privat mesaje, astfel încât, împreună, să facem ca prima petrecere din acest an din Ștrand să fie o reușită”, precizează reprezentanții Primăriei Roman.

Ștrandul se deschide ca în fiecare zi de la ora 9, iar petrecerea va începe de la ora 11 și se va încheia la ora 23.00. Vineri, prețul biletului de intrare în ștrand este același, de 20 de lei pentru adulți și de 10 lei pentru copii și pensionari. Copiii în vârstă de până la 3 ani inclusiv şi persoanele cu handicap au intrarea liberă, cu condiția ca însoțitorii acestora să facă dovada vârstei sau a încadrării în grad de handicap, după caz.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Ionel 3 ani

    Este foarte bine ca sunt evenimente pentru tineri, dar va rugam sa nu dati muzica exagerat de tare. Se poate gasi o solutie ca sa nu fie deranjati prea tare locatarii de la blocurile din jur care oricum nu se pot odihni bine in noptile de sambata si duminica din cauza muzicii de la cort.