Prima paginăSocial

Vineri are loc o nouă ediție a Bursei generale a locurilor de muncă

Vineri are loc o nouă ediție a Bursei generale a locurilor de muncă

Dimensiune text

 

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț va organiza vineri, 12 aprilie, Bursa generală a locurilor de muncă. Bursa se va desfășura în Roman la cantina Grupului Școlar „Vasile Sav”, din bulevardul Republicii nr. 46, în Piatra Neamt la sala de sport a Colegiului Național „Calistrat Hogaș” din strada Alexandru cel Bun nr. 19, iar în Tîrgu Neamț la Casa Culturii „Ion Creangă” din strada Ștefan cel Mare nr. 61.

În cadrul bursei vor avea loc întâlniri directe între angajatorii ofertanți de locuri de muncă și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să schimbe locul de muncă pe care-l au la momentul respectiv, cadru în care se vor face cunoscute condițiile necesare pentru angajare și, în funcție de îndeplinirea acestora, se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

„Până la această dată au confirmat participarea 72 de agenți economici, care vor oferi 586 locuri de muncă vacante, în domenii ca industria textilă, servicii, construcții, din care 27 pentru cei cu studii superioare tehnice. Precizăm că aceste date sunt intermediare și se pot modifica, întrucât de la unii agenți economici se așteaptă confirmări”, a afirmat Daniel Chirilă, director executiv al AJOFM Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0