Vineri are loc Bursa generală a locurilor de muncă

Vineri are loc Bursa generală a locurilor de muncă

Dimensiune text

 

Vineri, 7 aprilie, Agenția Județeana pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț organizează Bursa generală a locurilor de muncă. În Roman, bursa va avea loc la cantina Liceului Tehnologic „Vasile Sav” din bulevardul Republicii, nr. 46, cu începere de la ora 9.

Pentru Bursa generală a locurilor de muncă de la Roman, 65 de angajatori au fost invitați până acum să participe, 28 dintre aceștia confirmând deja participarea la această acțiune. Oferta destinată celor aflați în căutarea unui loc de muncă include până acum 168 de locuri de muncă vacante. 410 șomeri din Roman au fost contactați deja de reprezentanții AJOFM pentru a se prezenta la întâlnirea cu angajatorii de vineri.

„La Bursa generală a locurilor de muncă, îi așteptăm pe șomerii invitați, dar și pe orice alte persoane sau agenți economici interesați. Oferta va cuprinde locuri de muncă în industrie – pentru confecționeri, tehnicieni în industria alimentară, stivuitori, operatori montaj lini automate, tâmplari, normatori, responsabili reciclare, ambalatori, responsabili mentenanță, operatori PC sau electricieni -, în comerț – contabili, agenți de vânzări, brutari, lucrători comerciali, cofetari, patiseri, barmani, bucătari, lucrători în bucătărie, ospătari, vulcanizatori, spălători auto, agenți de securitate, tehnicieni sisteme de securitate, electricieni -, iar în construcții pentru muncitori necalificați, dulgheri, zidari, fierari-betoniști, finisori, șoferi autocamion. Pentru persoanele cu studii superioare, până acum avem confirmate locuri de muncă pentru ingineri în confecții, ingineri tehnologi, ingineri constructori, ingineri automatiști, ingineri electroniști și economiști”, a afirmat directorul executiv al AJOFM Neamț, Daniel Chirilă.

Anul trecut, la Bursa generală a locurilor de muncă, în județul Neamț au participat 100 de agenţi economici – 49 la Piatra Neamţ, 43 la Roman şi opt la Tîrgu Neamţ -, care au oferit 708 locuri de muncă vacante. La bursă au participat 970 de persoane, dintre care 365 la Roman. Ca urmare a acestei acţiuni, în Neamț, 80 de persoane au fost angajate pe loc şi 338 au fost selectate în vederea încadrării.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0