Vin alimentele de la UE

Dimensiune text

Spre sfîrșitul acestei luni va începe, în județ, distribuirea produselor alimentare către categoriile defavorizate. Anul acesta se vor da 11 produse alimentare, în loc de șase, cum a fost anul trecut.

 

 

Fiecare beneficiar va primi 13 kilograme de făină albă, șase kilograme de orez, șase litri de ulei, un kilogram de fasole boabe, trei kilograme de zahăr, patru kilograme de făină de porumb, 800 de grame de paste făinoase, 500 de grame de biscuiți, două cutii de mazăre, o cutie de bulion și o cutie de roșii în bulion.

Beneficiarii acestor produse provin din patru categorii. Din Roman, vor primi aceste produse pensionarii care au pensii de pînă în 400 lei, adică 1.740 persoane, 1.560 de romașcani cu handicap grav și accentuat, 845 de șomeri indemnizabili și 1.015 de persoane beneficiare de venit minim garantat. Împărțirea ajutoarelor de la Uniunea Europeană (UE) se face la fostul Club Petrotub.

La nivelul județului Neamț, numărul total de beneficiari de ajutor de la UE este de 75.015 persoane, cu 4.887 de persoane mai mult decît în urmă cu trei luni.COMENTARII

WORDPRESS: 0