[VIDEO] Romașcana Milena Ordean, patru de DA la X Factor

[VIDEO] Romașcana Milena Ordean, patru de DA la X Factor

 

milena-ordean-xfactor„Ce se naște din rockeri muzică pe pâine mănâncă. La 14 ani stăpânește chitara bass cu lejeritate, iar vocea o ajută să meargă mai departe la X Factor”, este prezentarea făcută romașcanei Milena Ordean de producătorii show-ului X Factor pe site-ul concursului.

La 14 ani, Milena a reușit să-i impresioneze pe Delia, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Carla’s Dreams cu talentul ei, obținând din partea juraților votul pentru a merge mai departe în concurs. Cu chitara bass în mână, Milena a cântat piesa „Highway to hell”.

“Părinții au încurajat-o să-și facă piercing, dar condiția a fost ca Milena să se țină de școală, pentru că, altfel, se schimbă foaia. Și, cum fata s-a ținut de cuvânt, următorul pas a fost prezența la preselecțiile emisiunii. Și pentru că vârsta te face mai curajos de cât ar trebui, domnișoara a cântat «Highway to hell», o piesă grea, pe care a dus-o la capăt cu brio”, au mai scris producătorii despre performanța romașcanei.

Delia Matache: „Ești fenomenală! Nu mă așteptam să văd pe nimeni la X Factor cu bass. Vine lumea cu chitara… Piesa este greu de cântat pentru un copil de 14 ani,  mai ales de către o fată… Felicitări!”

Ștefan Bănică Jr: „Ai fost surprinzătoare ca și apariție, ca și alegere a repertoriului. O fată la 14 ani cântă așa ceva, cu un bass mai mare decât ea, care îi place ceea ce face”.

Carla’s Dreams: „Mie mi-ai plăcut pur și simplu. Ai cântat tu, poate nu perfect pe alocuri, dar ai fost tu și cu ochii deschiși, cu bassul. Mie mi-ai plăcut foarte mult”.

Horia Brenciu: „Felicitări! Eu sunt sigur că Milena va trece de lista scurtă. Trebuie, în schimb, să lase bassul și să ne cânte”.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0