[VIDEO] Mingi de foc pe cerul Romanului

[VIDEO] Mingi de foc pe cerul Romanului

Tot mai mulți bătrîni abandonați în spital
Copii cu copii în brațe, la cerșit mila romașcanilor
Internetul dăunează grav sănătății

Utilizatori din Roman ai reţelei de socializare Facebook au postat, joi seară, mai multe imagini şi filmuleţe în care se poate vedea cum două „mingi de foc” au coborât din cer, cei mai mulţi considerând că este vorba de meteoriţi.

Imaginile surprinse de internauţi, în jurul orelor 20, arată două corpuri incandescente, surprinse în timp ce se îndreptau spre pământ, în zona Podului de Fier. Unii au spus că au văzut momentul în care s-ar fi produs întâi o explozie a obiectului, după care acesta s-ar fi dezintegrat în cele două părţi incandescente. Pe Facebook s-au făcut speculaţii asupra unei explozii a unui avion, ceea ce nu s-a confirmat până la acest moment.

Purtătorul de cuvânt al Forțelor Aeriene Române din cadrul MApN ne-a declarat faptul că instituția pe care o reprezintă nu ne poate oferi o explicație oficială asupra fenomenului, pentru că nu are atribuții în acest sens, dar ne-a confirmat faptul că sub nicio formă nu se pune problema existenței vreunui avion care să fi avut probleme și să se fi dezintegrat în aer. Purtătorul de cuvânt al Agenției Spațiale Române, Oana Sandu, ne-a explicat faptul că o explicație asupra celor două corpuri care s-au prăbușit în zona Romanului poate fi oferită de cei de la ESA sau NASA.

Vom reveni cu alte explicaţii oficiale, în măsura în care acestea vor fi oferite de autorităţi, asupra a ceea ce s-a întâmplat joi seara deasupra Romanului.

mingi de foc deasupra romanului 02

 

Foto, video: facebook, Mădălina Balan

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Mai fato !! Ti-am mai spus ca trebuie sa pui mana pe carte dar vad ca refuzi. Cum adica ” ne-a explicat faptul ca o explicatie ” ????????? Corect si frumos era ” ne-a explicat ca o lamurire cu privire la cele doua corpuri ………” . Dar tu de unde sa stii ??

  • error: Content is protected !!