[VIDEO] Iulian Bulai a depus jurământul de credință în Parlamentul României

[VIDEO] Iulian Bulai a depus jurământul de credință în Parlamentul României

Dimensiune text

 

Iulian Bulai, deputat de Neamț din partea USR, a depus miercuri, 21 decembrie, jurământul în plenul Camerei Deputaților. Parlamentarii USR au și protestat, pașnic, împotriva depunerii jurământului de credință din partea lui Liviu Dragnea.

„Cu emoție și dorință de bine pentru viitorul țării am depus astăzi jurământul în plenul Camerei Deputaților. Cu mâna pe Biblie și pe Constituție mi-am asumat o mare responsabilitate”, a scris Iulian Bulai pe pagina de socializare.

 

Tot miercuri, deputatul Bulai, unul dintre cei mai tineri parlamentari de Neamț – are doar 31 de ani -, a postat și imagini video de la depunerea jurământului de către Liviu Dragnea, însoțite de următorul mesaj: „Cartonaș Roșu pentru Dragnea Liviu. Împreună cu colegii din USR am arătat plenului regulamentul Camerei Deputaților (cu coperta roșie pe verso), în semn de protest față de depunerea jurământului domnului Dragnea Liviu, care este condamnat penal pentru frauda electorală. Constituția interzice ocuparea funcției de parlamentar persoanelor care au o condamnare definitivă”.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0