[VIDEO] Eduard Antal, din Nisiporești, a câștigat premiul de originalitate de la „Românii au talent”

[VIDEO] Eduard Antal, din Nisiporești, a câștigat premiul de originalitate de la „Românii au talent”

Dimensiune text

 

Cinci români talentați s-au duelat pentru a câștiga premiul de originalitate oferit în cadrul show-ului de televiziune „Românii au talent” și câștigător a ieșit Eduard Antal, tânărul din Nisiporești care cântă la orga clasică. Acesta le-a mulțumit tuturor celor care i-au îndrumat pașii pe calea muzicii.

În cursa pentru premiul de originalitate au mai intrat: Alexandru Oltean, Don Elvis, Ştefan Orheanu și Aeros. Eduard Antal a câştigat premiul de originalitate al sezonului 7 „Românii au talent”, fiind votat, timp de o săptămână, prin SMS sau apel telefonic de către cei mai mulți dintre iubitorii acestui show.

„Îţi mulţumesc Doamne că exişti! Vreau să mulţumesc din suflet tuturor românilor care mi-au acordat încrederea lor şi au investit în talentul meu prin sms-urile trimise. Mulţumesc întregii echipe ProTv pentru profesionalism şi afecţiune. Le mulţumesc tuturor persoanelor care au făcut posibilă întâlnirea cu acest instrument divin, orga clasică. Mulţumesc din suflet Institutului Franciscan din Roman, Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, profesorului meu Dan Racoveanu şi tuturor profesorilor care îmi îndruma paşii pe calea muzicii. Mulţumesc familiei, rudelor, prietenilor, apropiaţilor, vă mulţumesc dumneavoastră tuturor! Prin acest gest primesc responsabilitatea de a duce cu profesionalism orga în inimile oamenilor şi de a împărtăşi tuturor cu bucurie din bucuria talentului meu. Vă asigur de toată seriozitatea mea şi voi face tot posibilul să nu vă dezamăgesc încrederea acordată!”, a scris Eduard Antal pe pagina sa de socializare.

Premiul de originalitate câștigat de Eduard Antal este în valoare de 10.000 de euro.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0