Prima paginăSport

Victorie în deplasare pentru CSM Roman, pe terenul SCM Craiova

Victorie în deplasare pentru CSM Roman, pe terenul SCM Craiova

Dimensiune text

 

Joi, 9 noiembrie, echipa de handbal feminin CSM Roman a evoluat în deplasare, pe terenul ocupantei locului secund în clasamentul Ligii Naționale, SCM Craiova, meci contând pentru etapa a noua, disputat de la ora 17.00, al treilea în opt zile pentru echipa din Roman.

După ce au întrerupt o serie de trei înfrângeri consecutive și au învins acasă, luni, pe Corona Brașov, handbalistele romașcane antrenate de Constantin Ștefan au făcut joi din nou un meci mare. Gazdele au început mai bine meciul și conduceau cu 3-0 în minutul 4, însă Romanul egalează la 3 în minutul 11 și, apoi, ambele echipe alternează la conducere până la finalul primei reprize.

A fost 12-12 la pauză, apoi CSM Roman a avut avantaj minim la începutul reprizei secunde, cu gazdele egalând la 14 (min. 38), la 15 (min. 40) și la 16 (min. 41). După 18-21 în minutul 51, ultima șarjă a Craiovei readuce egalitatea la 21, în minutul 53. CSM Roman, însă, domină decisiv finalul, în care marchează de patru ori consecutiv, și, pe fondul a două lovituri de la 7 metri apărate de Victoriya Tymoshenkova -, câștigă clar, scor final 25-22 în favoarea CSM Roman.

„Am avut un tonus de meci foarte bun, fetele s-au bătut, au fost lucide, am făcut o apărare extrem de agresivă și am jucat fiecare fază cu foarte mult calm și încredere, reușind să facem un meci bun și să ieșim din pasa proastă pe care am avut-o. Vreau să felicit fetele, pentru că au dat dovadă de caracter, au înțeles situația de la club, și-au revenit și au făcut astăzi un meci într-adevăr mare”, a declarat antrenorul CSM Roman, Constantin Ștefan.

Au marcat pentru CSM Roman: Popa – 6 goluri, Ana Maria Simion – 6, Boljevic – 5, Iovănescu – 3, De Sousa – 3, Stănciulescu – 2. Au punctat pentru SCM Craiova: Pricopi – 5, Florianu – 5, Nikolic – 4, Ticu – 3, Ardean-Elisei – 3, Tudor – 1, Kikovac – 1. Lovituri de la 7 metri: 3 pentru CSM Roman, 3 transformate; 8 pentru SCM Craiova, 5 transformate. Eliminări de 2 minute: 5 pentru CSM Roman, 2 pentru SCM Craiova.

Etapa următoare, CSM Roman va juca pe teren propriu, la finalul săptămânii viitoare, împotriva CSM Bistrița.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0