Victorie facilă pentru handbalistele de la CSM Roman

Victorie facilă pentru handbalistele de la CSM Roman

Dimensiune text

 

Duminică, 25 septembrie, echipa de handbal feminin CSM Roman a întâlnit, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor din Roman, nou-promovata Danubius Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a patra a Ligii Naţionale. Handbalistele romaşcane antrenate de Andon Boshkovski au obţinut o victorie lejeră, scor 32-16 (la pauză 14-9), e drept – în faţa unei echipe care cu greu îşi va păstra locul în prima ligă la finalul acestui sezon.

Într-o săptămână cu trei meciuri în Liga Naţională, CSM Roman a avut posibilitatea să odihnească jucătoarele din prima echipă în repriza a doua a meciului. Spectatorii au apreciat atât evoluţia unor handbaliste mai puţin folosite până acum, precum Loredana Vartic, Lăcrămioara Cîlici sau Nicoleta Rusu, cât şi revenirea în poarta romaşcană a Georgianei Martin, cu o evoluţie excelentă în partea secundă a partidei.

Au marcat pentru CSM Roman: Tošković – 7 goluri, Glibko – 6, Vartic – 4, Iuganu – 4, Vădineanu – 3, Stoleru – 2, Tomescu – 2, Cîlici – 1, Agrigoroaei – 1, Rusu – 1, Chitacu – 1.
Pentru Danubius Galaţi au punctat: Jovanovska – 4, Conache – 3, Taivan – 2, Artean – 2, Florea – 2, Chiricuţă – 2, Vlad – 1.

csm-roman-danubius-galati

 

„Mă bucur foarte mult pentru fete că au câştigat meciul de astăzi cu Danubius Galaţi. Dinaintea turneului amical desfăşurat în august la Roman am spus că va fi greu în primele patru-cinci etape, dar le-am spus jucătoarelor că, pe parcurs, va fi din ce în ce mai bine. Mulţi au avut semne de întrebare după meciul din Supercupă cu CSM Bucureşti, dar eu ştiu ce vreau de la joc, fetele execută în teren tot ceea ce le solicit şi, astfel, am reuşit atât jocuri din ce în ce mai bune, cât şi această victorie de astăzi la o diferenţă mare de scor. Sunt foarte mulţumit de cum a evoluat echipa”, a afirmat antrenorul CSM Roman, Andon Boshkovski.

„A fost un joc reuşit, la meciul de debut din această ediţie de campionat pe teren propriu. Ne bucurăm că am obţinut această victorie de o manieră categorică, într-o partidă pe care am dominat-o de la început până la sfârşit. Este foarte important că am reuşit să ne impunem jocul şi este o victorie de moral înainte de deplasarea foarte grea de miercuri de la Zalău. Felicit jucătoarele şi conducerea tehnică pentru abordarea acestei partide şi pentru victorie şi aşteptăm cât mai multe rezultate şi jocuri bune pentru CSM Roman”, a afirmat viceprimarul Lucian Micu.

După patru etape, CSM Roman are şapte puncte, aflându-se pe locul al patrulea al clasamentului, înaintea desfăşurării celorlalte partide ale rundei. În cadrul etapei a patra a Ligii Naţionale feminine au mai fost programate meciurile: Corona Braşov – HC Zalău, U Cluj – Unirea Slobozia, Cetate Deva – CSM Bistriţa (duminică, 25 septembrie), SCM Craiova – CSM Ploieşti, HCM Râmnicu Vâlcea – Măgura Cisnădie, Dunărea Brăila – CSM Bucureşti (luni, 26 septembrie).

Etapa viitoare, miercuri, 28 septembrie, CSM Roman va întâlni, în deplasare, de la ora 18.00, HC Zalău.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0