Victor PONTA: „O ţară se construieşte cu iubire şi responsabilitate, aşa cum ne zidim casa şi ne apăram familia!”

Dimensiune text

A venit vremea ca preşedintele ales al României să fie alături de toţi românii şi să le apere interesele, oriunde s-ar afla!

A venit vremea să votăm un preşedinte care impune respect pentru români şi România.

A venit vremea să votăm un preşedinte care-şi iubeşte ţara şi îi respectă pe români.

A venit vremea ca pe măsură ce creşte economia ţării şi românii să trăiască mai bine.

Un vot pentru Victor Ponta aduce linişte şi stabilitatea în ţară.

Un vot pentru Victor Ponta arată că suntem uniţi şi demni.

Un vot pentru Victor Ponta garantează că instituţiile statului vor lucra pentru binele cetăţenilor, nu împotriva lor.

Victor Ponta crede că o ţară se construieşte cu iubire şi responsabilitate, aşa cum ne zidim casa şi ne apărăm familia!

Victor Ponta este cel mai tânăr preşedinte al unui mare partid, cel mai tânăr prim-ministru din Europa, deci ştie ce aşteptări au tinerii.

Victor Ponta este susţinut de oameni de afaceri, sportivi, bugetari, muncitori, pensionari, agricultori, elite cultural- artistice, de toţi cei care au simţit că munca şi rezultatele lor sunt respectate, cărora li s-au recunoscut şi alocat drepturile călcate de alţii în picioare.

Victor Ponta este pregătit şi are soluţii să susţină, ca preşedinte, idealul fiecărui român pentru o viaţă demnă şi o renaştere a României aici, la noi acasă.

Preşedinte Victor Ponta poate fi garantul prosperităţii şi progresului, al bunăstării şi echilibrului, fără măsuri de austeritate care să-i sărăcească pe cei săraci, fără risipă pentru mofturile acoliţilor sau preferatelor şi fără ură sau dezbinare.

Fără scandal şi război politic, prin dialog şi consens naţional, premierul Victor Ponta a demonstrat că poate uni românii, că poate asigura pacea socială. Premierul Ponta a promovat măsuri care ajută pensionarii, tinerii absolvenţii, locuitorii satelor, pe cei în vârstă sau pe cei bolnavi.

Victor Ponta, ales preşedinte, va fi rezultatul cooperării între partide cu ideologii diferite în interes naţional, exemplul de excepţie din ultimii ani.

Victor Ponta a demonstrat că dialogul, consensul politic şi transparenţa susţin proiecte majore, de aceea va fi un bun preşedinte.

Victor Ponta a demonstrat că poate orienta toate resursele spre construcţie, spre dezvoltare, spre bunăstare, de aceea va fi un bun preşedinte.

Victor Ponta a demonstrat că românii au acces egal la drepturi, la respect, siguranţă şi stabilitate, de aceea va fi un bun preşedinte.

Crezul candidatului Victor Ponta, susţinut de alianţa PSD-UNPR-PC: 

„Fiecare cetăţean român trebuie să se simtă Acasă în România şi rostul unui om politic responsabil este să facă acest lucru posibil. În faţa marilor provocări de securitate pe care le trăim, în faţa noilor dezvoltări economice şi a marilor mişcări geopolitice, singura şansă pentru noi este să avem unitate acasă, competitivitate în economie şi luciditate în exterior.

Un stat modern, implicat activ în viaţa celor care au nevoie de sprijin, dar discret şi corect cu cei care au nevoie doar de reguli clare şi durabile, o Românie solidară în care avuţia este distribuită corect şi în care cetăţenii se ajută între ei, acesta este sensul Marii Uniri pe care o propun.  După un deceniu al dezbinării, ţara are nevoie de stabilitate, de siguranţă şi de construcţie pozitivă, de un preşedinte care să nu mai repete niciodată marile greşeli care au făcut din funcţia prezidenţială o sursă de instabilitate internă şi cauza principală a unor decizii greşite, care au sărăcit milioane de români.

ponta 09

Noul nostru proiect naţional este România Puternică.

O Românie cu un stat de drept consolidat ireversibil, cu o economie solidă, cu o societate care preţuieşte munca şi distribuie bunăstarea în mod echilibrat, nu doar pentru un grup privilegiat şi clientelar.

O Românie cu instituţii solide, cu vecini buni şi graniţe sigure.

O Românie care îşi recuperează activele strategice şi îşi valorifică resursele în interes naţional şi în folosul oamenilor.

O Românie care poate şi trebuie să devină actor regional important în ceea ce priveşte energia şi dezvoltarea industrială.

O Românie care îşi valorifică statutul de pol de creştere economică în regiune şi care pune accentul pe relansarea industriilor de vârf şi a agriculturii moderne.

O Românie respectată în Uniunea Europeană.

O Românie solidară, care nu se discreditează singură la Bruxelles, prin abordări politicianiste, dar şi o Românie care ştie să se lupte pentru interesul său naţional.

O Românie cu instituţii solide, cu un stat social dezvoltat şi cu o politică agresivă de reducere a inegalităţilor şi nedreptăţilor”.

Votezi Victor Ponta – poziţia 4 pe buletinul de vot, votezi pentru viitorul tău!COMENTARII

WORDPRESS: 0