Prima paginăPe scurt

Victimă transportată cu elicopterul la Iaşi

Dimensiune text

Un bărbat de 43 de ani, din Roman, a fost accidentat grav, în cursul zilei de vineri, pe bulevardul Republicii din municipiul Roman.

 

 

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.00. Bărbatul a intenţionat să treverseze strada dinspre unitatea militară către trotuarul de la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, dar a fost accidentat de şoferul unui autoturism care se deplasa dinspre Abator către interesecţia de la „Doi măgari”. Bărbatul a fost lovit la mână, la bărbie şi la cap, fiind transportat cu o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Neamţ la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman. La câteva ore după ce a ajuns la CPU, victima accidentului rutier a fost transportată la un spital din Iaşi, cu elicopterul SMURD.

Martorii accidentului spun că bărbatul ar fi încercat să traverseze strada în viteză, fără să se asigure şi fără a trece pe zebră. Șoferului implicat în accident i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar o soluţie în acest caz va fi dată după finalizarea cercetărilor.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0