Viceprimarul Lucian Micu a plecat în Austria

Viceprimarul de Roman a plecat duminică în Austria, dar nu ca reprezentant al municipalității romașcane, ci în calitate de președinte al HCM Roman.

Marți, 22 iulie, la Viena va avea loc tragerea la sorți a meciurilor din cupele europene de handbal. După cum se știe, săptămâna trecută, Federația Europeană de Handbal (EHF) a anunțat lista participantelor din ediția 2014-2015 a cupelor europene, EHF și Cupa Cupelor . HCM Roman, înscrisă în Cupa Cupelor, a fost desemnată cap de serie și, astfel, va face parte din prima urnă valorică la tragerea la sorți. Totodată, echipa romașcană pregătită de Florentin Pera va intra în competiție din turul al treilea, urmând a disputa primul meci, cel mai devreme, în octombrie. Din prima urnă valorică, alături de HCM Roman mai fac parte: Siofok Galerius Furdo (Ungaria), Zvezda Zvenigorod (Rusia), HSG Blomberg Lippe (Germania), Ternes Bergen (Norvegia), Randers HK (Danemarca), Fleury Loiret Handball (Franța), Mecalia Atletico Guardes (Spania) și echipele clasate pe locurile al doilea și al treilea în preliminariile Ligii Campionilor.

Printre echipele din urna a doua valorică pe care le-ar putea întâlni HCM Roman se află: HC Kuban Krasnodar (Rusia), Nordstrand HB Elite (Norvegia), HC Odense (Danemarca), Zork Jagodina (Serbia), Vistal Gdynia (Polonia), WHC Metalurg Skoplje (Macedonia), Skuru IK (Suedia), ZRK Umag (Croația), LK Zug Handball (Croația). Acestora li se adaugă, bineînțeles, echipele calificate după turul secund al Cupei Cupelor.

“Tragerea la sorți va avea loc marți, de la ora 11, locală. Întrucât voi face deplasarea cu mașina, am plecat mai devreme, pentru a putea ajunge la timp. Ne dorim să avem parte de noroc la tragerea la sorți și să întâlnim o echipă pe care s-o eliminăm”, a afirmat Lucian Micu.


COMENTARII

WORDPRESS: 0