Vedetă la 11 ani, Roxana lansează un album muzical

Dimensiune text

album11c - Roxana GhiuzanRoxana Ghiuzan, de 11 ani, din satul Adjudeni, comuna Tămăşeni, o fetiţă talentată care a surprins în nenumărate rânduri juriile festivalurilor de muzică uşoară din întreaga ţară, lansează un album, care se numeşte „Învaţă-ne, Doamne!”, sâmbătă, la ora 11.00, la Muzeul de Artă din Roman. Albumul conţine 12 piese, semnate de Marcel Iorga, căruia îi aparţine şi aranjamentul orchestral.

Lansarea albumului este organizată de către Asociaţia Culturală „DoMi Dance” din  Roman, a cărei cursantă este tânăra cântăreaţă Roxana Ghiuzan, iar profesorul său îndrumător este Marian Oprea. Texte melodiilor de pe albumul „Învaţă-ne, Doamne!” aparţin lui Marcel Iorga, Elena Răileanu, Zorica Latcu şi Grigore Vieru. Roxana este acompaniată la clarinet de către Emanuel-Gabriel Ghiuzan, fratele său, elev al şcolii de muzică „Sergiu Celibidache”, din Roman.

Până în prezent, Roxana Ghiuzan s-a remarcat la numeroase festivaluri de muzică din ţară, printre care Festivalul Internaţional „Ghiocelul de Argint”, Festivalul naţional pentru copii şi tineret „Cântec de stea” sau Festivalul Naţional „Valahia”.


COMENTARII

WORDPRESS: 0