Văd și satele asfalt

Dimensiune text

În comuna Bahna s-a finalizat asfaltarea a trei kilometri din drumul județean DJ 159D, care duce din centrul satului reședință al comunei până în satul Izvoare.

 

 

Tot în această perioadă au fost turnate primele două straturi de asfalt pe drumul comunal DC 100, între localitățile Bahna și Țuscanii din Vale, pe o distanță de doi kilometri. „Asfaltarea celor doi kilometri se realizează din fonduri proprii. S-au turnat deja primele două straturi. Ultimul strat va fi aplicat în funcție de starea vremii”, a precizat Liviu Ploșniță, primarul comunei Bahna.

Dacă cele două sectoare de drumuri din comuna Bahna au văzut asfaltul, 4,2 kilometri de drumurile comunale DC 180 și DC 182 din comuna Văleni așteaptă finanțarea pentru a fi modernizate. „Avem un proiect depus la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului care a fost declarat eligibil. Proiectul presupune asfaltarea a 4,2 kilometri de drum, doi kilometri între satele Văleni și Tupilați și 2,2 kilometri între satele Văleni și Munteni. Ar fi o mare realizare dacă am primi finanțarea”, a precizat Dan Relu Grigore, viceprimarul comunei Văleni.COMENTARII

WORDPRESS: 0