Utilaj agricol semnalat ca furat din Austria, depistat de polițiști la Secuieni

Utilaj agricol semnalat ca furat din Austria, depistat de polițiști la Secuieni

 

 

Miercuri, 22 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliției Rurală Români au fost sesizați, de către un bărbat de 39 de ani, cu privire la faptul că în localitatea Secuieni se află un utilaj agricol furat.

Conform IPJ Neamț, în urma activităților întreprinse de polițiști, la societatea comercială din Secuieni a fost identificat un utilaj agricol ce prezenta elemente de identificare asemenea celor sesizate. Din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că utilajul agricol figurează ca fiind un bun furat, semnalarea fiind introdusă de către autoritățile austriece.

„La fața locului a fost identificat proprietarul vehiculului, un bărbat de 31 de ani, din Iași, care a declarat că a achiziționat utilajul agricol împreună cu alte două utilaje din Bihor, de la un cetățean italian. Totodată, acesta a declarat polițiștilor că deține documente care atestă proveniența licită a vehiculului. Polițiștii au indisponibilizat utilajul agricol în vederea continuării cercetărilor, până la clarificarea situației de fapt”, informează IPJ Neamț.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0