“USL pregătește un candidat valoros pentru Primăria Roman, o persoană cunoscută și apreciată”

Dimensiune text

(P)

Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă a liderilor USL. Ei promit un candidat care să se bată de la egal la egal cu primarul Leoreanu.

 

 

USL susține candidatura lui Viorel Chirilă la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț. Liderii USL au ca țintă, la alegerile locale din iunie, obținerea a 14 posturi de consilieri locali la Roman. Pentru funcția de președinte al PSD Roman s-a înscris în cursă Leonard Vacaru.

Duminică, la Piatra Neamț, liderii Uniunii Social Liberale (USL), filiala Neamț, au organizat o conferință de presă susținută de președintele interimar al PSD Neamț, senatorul Ioan Chelaru, Dorin Ursărescu, președintele PNL Neamț, Răzvan Bobeanu, vicepreședintele PSD Neamț, și Viorel Chirilă, vicepreședintele PNL Neamț. Politicienii din Opoziție au declarat că au planuri ambițioase pentru alegerile locale din iunie.

S-a intrat în linie dreaptă pentru alegerile locale din iunie. Pînă săptămîna viitoare, în toate filialele PSD din județ se vor încheia conferințele pentru alegeri. Pe 25 februarie va avea loc Conferința Municipală a Organizației PSD Roman, în care se va alege noul președinte. Pînă acum s-a înscris o singură persoană, și anume actualul președinte interimar, Leonard Vacaru. În urma discuțiilor pe care le-am avut în comisia paritară a USL, s-a decis ca, în toate localitățile, la viitoarele alegeri, să venim cu liste comune de candidați. Vor fi, desigur, unele discuții și supărări, dar lumea trebuie să știe că alegerile din 2012 vor fi cîștigate de USL. Vom avea oameni foarte valoroși, pentru a evita derapaje de genul alegerilor din Colegiul VI, unde PDL a împărțit de șase ori pungi„, a declarat senatorul Ioan Chelaru.

Acesta a mai spus că, după ce PSD va încheia procesul de reorganizare, la nivelul USL va începe un sondaj în urma căruia vor fi desemnați candidații pentru alegeri. „Propunerea USL pentru Primăria Piatra Neamț este candidatura lui Viorel Chirilă, președintele PNL Piatra Neamț, un om foarte respectat, care are rezultate și care este, de departe, cea mai bună alegere. În perioada următoare vom începe un sondaj de opinie, în urma căruia vom stabili candidații comuni la primării, consilii locale și Consiliul Județean. Lista completă va fi prezentată pînă pe 15 martie. Nu putem face public numele candidatului la funcția de primar al municipiului Roman, dar va fi un candidat foarte valoros, un candidat surpriză, un candidat cunoscut și apreciat. Lansarea lui se va face în cadrul unui eveniment de amploare, organizat cu această ocazie„, a mai spus senatorul Ioan Chelaru.

Vicepreședintele PSD a mai apreciat că USL vrea și 14 mandate de consilieri locali la Roman.


COMENTARII

WORDPRESS: 0