Prima paginăPolitica

UNPR strânge semnături pentru Victor Ponta

Dimensiune text

Uniunea Naţională pentru Progresul României strânge semnături, în două puncte din Roman, pentru susţinerea candidatului PSD la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta.

În Piaţa „Roman-Vodă”, precum şi la Piaţa Mare din Roman, au fost amenajate două puncte în care reprezentanţii Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) Roman strâng semnături de la romaşcanii care îl susţin la alegerile din luna noiembrie a acestui an pe preşedintele Partidului Social Democrat (PSD) şi primul ministrul al României, Victor Ponta, în lupta pentru a deveni preşedintele României.

„Avem autorizaţie pentru aceste puncte începând cu data de 17 august, până pe 30 septembrie. În intervalul orar 10 – 18, romaşcanii care cred în schimbare şi vor să o ducă mai bine sunt aşteptaţi să semneze pentru susţinerea domnului Victor Ponta la alegerile prezidenţiale. La nivel judeţean, targetul de semnături este de 33.000, iar la nivelul Romanului, în jur de 5.000. Până acum, oamenii au semnat fără nicio reţinere, deoarece au încredere în schimbarea în bine”, a declarat Andreea Găină, coordonatoarea acţiunii de strângere de semnături din partea UNPR.

Andreea Găină este fostul preşedinte al Organizaţiei de Femei a PNL Roman, iar din data de 30 mai 2014 este membru al UNPR Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Si eu voi merge cu familia mea ,pentru a da semnaturi ,in scopul sustinerii candidaturii domnului Victor Ponta la presedentie,,,cred ca este singurul candidat in care putem avea incredere si alaturui de el un candidat serios mai este si domnul Tariceanu.