Prima paginăPolitica

Uniunea Salvați România și-a făcut filială la Roman

Uniunea Salvați România și-a făcut filială la Roman

Dimensiune text

 

usr-siglaLa finele săptămânii trecute a avut loc constituirea filialei Uniunii Salvați România (USR) din Roman. Membrii fondatori ai USR Roman și-au desemnat președintele și vicepreședinții, membrii Comisiei Locale de Arbitraj, precum și cenzorul filialei locale USR Roman.

Iulian Bulai a fost ales președinte al filialei USR Roman. Vicepreședinții USR Roman au fost aleși Francisc Vătămănelu și Simon Emanuel. Membrii Comisiei Locale de Arbitraj sunt Gheorghe Anton, Lidia Pârțac și Radu Nastasă. Cenzorul filialei USR Roman a fost desemnat Vlăduț Dombici.

iulian-bulai

Iulian Bulai

„Mă bucur pentru încrederea acordată de colegii mei, este o responsabilitate pe care o conștientizez și știu că va urma un drum plin de provocări. Prima mea acțiune ca președinte ales al USR Roman este cea de participare la o întâlnire națională a tuturor președinților USR din teritoriu, pentru a discuta asupra listelor cu candidații pentru alegerile parlamentare și alte acțiuni din perioada următoare. Am înființat prima filială a USR din județ la Roman pentru că aici am observat o empatie mai mare față de valorile USR. Sunt romașcani care mi-au cerut liste pentru a semna, apoi au venit cu mai multe nume pe acea listă; astfel, toate persoanele majore dintr-o familie au sprijinit participarea USR la alegerile parlamentare, chiar dacă nu toate au trecut pe la cortul USR amplasat pe bulevardul Roman-Mușat, peste drum de magazinul Central”, a afirmat Iulian Bulai, președintele USR Roman. Termenul limită pentru depunerea semnăturilor este 27 octombrie. Alegerile parlamentare vor avea loc pe 11 decembrie.

Targetul USR Roman pentru alegeri este de a avea cel puțin un reprezentant în Parlamentul României.COMENTARII

WORDPRESS: 0