Un taxi s-a răsturnat la Horia, în urma unui accident

Un taxi s-a răsturnat la Horia, în urma unui accident

 

Marți dimineața, 20 iunie, în jurul orei 7.30, pe raza localității Horia s-a produs un accident rutier și în urma căruia o persoană a fost rănită.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului se pare că în timp ce un bărbat de 57 de ani, din Roman, conducea un autoturism în regim de taximetrie pe strada Castanilor, din Horia, la intersecția cu strada Reconstrucției nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, a intrat în intersecție fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus pe drumul cu prioritate de către un bărbat de 29 de ani, din Roman, și a intrat în coliziune cu acesta, taxiul răsturnându-se în urma coliziunii.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 57 de ani, care a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență Roman. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Sunt derulate în continuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat subinspector Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!