Prima paginăSport

Un suporter al handbalului și jucătoarele CSM Roman, în sprijinul unei mămici bolnave de cancer

Un suporter al handbalului și jucătoarele CSM Roman, în sprijinul unei mămici bolnave de cancer

Dimensiune text

 

minge handbal licitatie 01Cazul unei tinere mămici bolnave de cancer l-a impresionat pe unul dintre iubitorii handbalului românesc, la rândul său fost jucător. Acesta a apelat, la finele anului trecut, la fostul președinte al clubului HCM Roman (actual CSM Roman) – Lucian Micu, pentru ca, împreună, să strângă fonduri pentru a ajuta la însănătoșirea unei tinere mămici.

Bogdan Damian, care este din Focșani, la fel ca și cea care are nevoie de ajutor, a primit de la CSM Roman și a scos la licitație una dintre mingile de handbal cu care s-a jucat ediția de anul trecut a Supercupei României la handbal feminin, dintre CSM Roman și CSM București.

Mingea a fost semnată de întreg lotul CSM Roman, printre acestea găsindu-se și semnăturile jucătoarelor Ana-Maria Iuganu, Luciana Popescu Marin, Clara Vădineanu, Raluca Ivan și internaționalelor Iryna Glybko, Viktoriya Tymoshenkova și Jasna Tošković.

„Mă bucur că jucătoarele CSM Roman şi alte handbaliste de renume s-au alăturat unei cauze nobile. Una dintre mingile cu care s-a jucat finala Supercupei României, în 2016, între fetele noastre și cele de la echipa CSM București, semnată de jucătoare, a fost vândută la o licitație caritabilă, pentru suma de 1.000 de lei. Acești bani au ajuns la Roxana Dragomir, o tânără de 26 de ani, din Focșani, diagnosticată cu o boală grea. În numele unui oraș întreg, vă mulțumesc şi îmi doresc ca Roxana să se facă bine cât mai repede!”, a afirmat primarul Lucian Micu, pe pagina sa de socializare.

Cei care doresc și pot să o ajute pe Roxana pot afla mai multe despre cazul ei la adresa de facebook „Împreună pentru Roxana” – https://www.facebook.com/groups/367806133597575/ .

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0