Un șofer neatent a lovit o altă mașină și un biciclist, apoi s-a răsturnat

Un șofer neatent a lovit o altă mașină și un biciclist, apoi s-a răsturnat

Dimensiune text

 

ambulanta21Joi, 22 decembrie, în jurul orei 16.30, pe DN 2 – E 85, în interiorul localităţii Horia, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Din primele cercetări ale polițiștilor se pare că în timp ce un bărbat de 55 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe DN 2, din cauza altor preocupări în timpul mersului, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu autoturism ce se afla parcat în afara sensului de mers Roman – Bacău, după care a acroșat un biciclist, ce se deplasa din sensul opus de mers. Din impact, autoturismul s-a răsturnat, avariind gardul unui imobil din zonă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a biciclistului, un bărbat de 48 de ani, din Horia, şi rănirea uşoară a conducătorului auto. Cadrele medicale de pe ambulanța sosită la fața locului l-au diagnosticat pe biciclist cu policontuzii și fractură deschisă la coapsa stângă, acesta fiind transportat de un echipaj cu asistent medical la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Roman. Șoferul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și contuzie toracică, acesta refuzând transportul cu echipajul de prim ajutor.

„Ambii participanți la trafic au fost testați alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative. Cercetările sunt continuate de polițiști”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0