Prima paginăEconomie

[VIDEO] Un romașcan a realizat în premieră un „Harley-Davidson” românesc al bicicletelor electrice, Bizze Chopper

[VIDEO] Un romașcan a realizat în premieră un „Harley-Davidson” românesc al bicicletelor electrice, Bizze Chopper

Dimensiune text

 

 

Un romașcan este co-fondatorul unei afaceri inovatoare, care produce biciclete electrice. Ultimele modele ale brandului Bizze Bikes au fost lansate în aceste zile la Salonul Bicicletei din București.

Bizze Bikes este o marcă a Bizz On Wheels, companie premiată în anul 2014 cu medalia de aur la Salonul de Invenții de la Geneva, pentru cea mai inovativă soluție publicitară din lume, companie înregistrată în Roman, cu showroom în Piatra Neamț. Bizze Bikes a fost fondată de romașcanul Ovidiu Teofănescu și Marius Ghineț, din Piatra Neamț, după ce cei doi au înființat compania BizzOnWheels, producător de remorci de biciclete publicitare și remorci tip fast-food.

„Bizze Bikes a fost lansat în anul 2017, pentru a completa gama de soluții de business adresate piețelor externe. Aveam nevoie de o bicicletă electrică pentru a tracta cart-urile de street-food produse de noi și, în urma unei vizite în China, am constatat că putem construi biciclete electrice cu aceeași infrastructură tehnologică cu care construiam deja remorcile de bicicleta sub brandul BizzOnWheels. Așa a luat naștere Bizze Bikes”, afirmă Ovidiu Teofănescu, într-un interviu acordat Local Branding, care poate fi lecturat pe larg la acest link.

Bizze Bikes este descris ca o alternativă simplă şi eficientă la maşina personală şi la mijloacele de transport în comun, marcă de biciclete electrice ce se adresează persoanelor care îşi doresc să-şi uşureze naveta zilnică către serviciu sau facultate. Modelele gamei Bizze includ bicicletele Bizze pliabilă, Bizze Single Speed, model de bicicletă electrică modernă şi fiabilă, Bizze City, perfectă pentru plimbări recreaţionale, sau Bizze Fat Tire, ideal pentru drumuri nepavate şi trasee montane.

La Salonul Bicicletei din București din această lună, Bizze a prezentat, în premieră, „Harley-Davidson”-ul bicicletelor, prima bicicletă electrică românească de tip chopper. „Am dorit să construim o bicicletă electrică cu un aspect deosebit, pentru un public exclusivist, pentru cei ce au spiritul liber și un simț dezvoltat de unicitate, o bicicletă electrică pentru cei ce vor să experimenteze senzația de libertate pe două roți. Astfel, am ajuns să lansăm Bizze Chopper. Bizze Chopper prezintă roți spectaculoase și jante cu pereți dubli din aluminiu. Cele 108 spițe din inox, pentru fiecare roatp, și cauciucurile speciale pentru biciclete cruiser sunt asamblate manual, cu cea mai mare grijă pentru detalii”, menționează Ovidiu Teofănescu, manager BizzOnWheels, pentru Manager.ro.

Mai multe detalii despre bicicletele electrice produse lângă Roman puteți descoperi pe: www.bizze.ro și pe pagina de facebook Bizze Bikes.

 

 

 

 

Foto, video: Facebook, Bizze Bikes

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • mihai 3 ani

    Un sincer bravo! acestor baieti, care, cu mijloace reduse, realizeaza lucruri mari (si frumoase!). La multi bani!