Un patron a recunoscut că a dat mită comisarilor de la Garda Financiară

Comisarii de la Garda Financiară acuzați de luare de mită vor fi judecați în stare de arest. În cadrul procesului de miercuri, unul din patronii acuzați de dare de mită a recunoscut în fața judecătorilor că dat bani comisarilor.

 

 

Miercuri, 15 februarie, la Tribunalul Neamț, Constantin Nistor, fostul comisar șef al Gărzii Financiare, și comisarii Gheorghe Enășoaie și Corneliu Antonie au cerut, din nou, eliberea din arest preventiv. Alături de ei au fost judecați și cei 16 patroni de la care comisarii ar fi luat mită, acuzați în același dosar pentru dare de mită. Magistrații nemțeni au decis ca cei trei comisari să fie judecați în stare de arest preventiv, data procesului fiind fixată pe 7 martie.

În cadrul procesului de miercuri, unul din patronii acuzați de dare de mită a recunoscut în fața judecătorilor că dat bani comisarilor. Nemulțumit de faptul că deși Tribunalul Neamț a dispus, în două rînduri, eliberarea lor, însă Curtea de Apel Bacău a respins soluția, Constantin Nistor a cerut strămutarea procesului la o altă instanță de același rang din țară, procesul urmînd să aibă loc în aprilie.


COMENTARII

WORDPRESS: 0