Prima paginăSocial

Un nou tur ciclist al orașului

Un nou tur ciclist al orașului

Dimensiune text

 

Reușita turului ciclist organizat de administrația publică locală cu ocazia Orei Pământului, din luna martie, i-a determinat pe reprezentanții Primăriei Roman să relanseze această activitate și cu ocazia Zilelor municipiului Roman. Astfel, iubitorii de mișcare, ce au și o bicicletă și echipament adecvat pentru circulația pe drumurile publice, se pot alinia la startului turului ciclist al orașului ce va avea loc vineri, pe 19 mai.

„Primăria municipiului Roman vă invită să participaţi la turul ciclist ce este organizat cu ocazia Zilelor municipiului Roman şi care lua startul vineri, 19 mai, ora 17.00, de la statuia lui Roman Mușat. Turul ciclist se va desfăşura pe următorul traseu: bulevardul Roman-Mușat către Hotel – strada Bogdan Dragoș până la intersecția cu strada Islazului – strada Islazului până la sensul giratoriu – strada Mihai Viteazul până la Cimitirul Eternitatea – Bulevardul Roman Mușat (fosta stradă Florilor) până la Primărie. Bicicliștii trebuie să aibă peste 14 ani și trebuie să poarte echipament corespunzător de protecție și avertizare. Deplasarea se va efectua în coloană, cu antemergător de la Poliția Locală”, anunță reprezentanții Primăriei Roman.

Peste o sută de persoane au venit cu bicicletele cu ocazia ediției din acest an a Orei Pământului, deși vremea din luna martie nu era tocmai propice și afară era și întuneric. Cu toate acestea, numărul cicliștilor, de toate vârstele, a fost unul impresionant. La eveniment au participat multe din oficialitățile locale, șefii de instituții publice, însoțiți de copii. Ulterior, peste 20 de cereri de reorganizare a unor astfel de manifestări au fost transmise conducerii Primăriei Roman.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0