Un nou spectacol caritabil organizat de liceenii romaşcani

Un nou spectacol caritabil organizat de liceenii romaşcani

Dimensiune text

 

Sâmbătă, 15 octombrie, Asociaţia Tineretul ONU din România – Roman Club va susţine unul dintre cele mai importante proiecte cu scop caritabil ale sale, YouthFEST, ediţia a doua.

YouthFEST, la fel ca la ediţia precedentă, presupune un mini festival de tinere talente, toate întrunite pentru strângerea unor fonduri, bani ce vor fi donaţi Asociaţiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic Roman (ASCHFR). În prima ediţie, festivalul a reuşit să surprindă publicul cu diferite şi diverse reprezentaţii, începând de la interpretarea muzicienilor contemporani, până la asaltarea cu ritmuri beatbox sau creaţii plastice. Ediţia a doua a YouthFEST va fi coordonată de Alexandra Donici, Alexandra Huzdup şi Diana Martoncă, pentru care acestea vor aduce o serie nouă de talente şi, totodată, vor încerca să depăşească aşteptările publicului.

„Evenimentul se va desfăşura în binecunoscutul Pub & Restaurant Casa Veche Roman, de la ora 18:00, ce va fi însoţit şi de un after-party pe ritmurile DJ-ului AlexMp4. Intrarea va consta doar în suma modică de 10 lei. Ținem să vă reamintim că evenimentul nu se adresează doar tinerilor, ci, în egală măsură, tuturor categoriilor de vârstă. Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare, să ne distrăm împreună şi, totodată, să ajutăm sufletele care nu au fost atât de norocoase”, precizează organizatorii.

youthfest-editia-a-doua-02

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0