Prima paginăEconomie

Un nou magazin Profi în Roman

Un nou magazin Profi în Roman

Dimensiune text

 

Compania Profi a deschis joi, 28 septembrie, un nou magazin în municipiul Roman. Este cel de-al doilea magazin Profi din oraș, după supermarketul de pe bulevardul Roman Mușat.

Noul magazin inaugurat în această săptămână, al 623-lea din cele 637 ale companiei, face parte din categoria Profi City – magazine urbane în format mic -, amplasat la intersecția străzilor Smirodava și C.A. Rosetti. Conform datelor afișate pe site-ul companiei, suprafața clădirii magazinului este de 380,66 metri pătrați, iar sala de vânzare este de 240 metri pătrați. Prin comparație, magazinul din centrul orașului are o sală de vânzare de 652 metri pătrați. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă între orele 7 – 22, iar duminica între 8 și 22, același program ca al magazinului de pe bulevardul Roman Mușat.

 

În județul Neamț, Profi mai are magazine în Piatra Neamț (două, din categoria supermarket), Bicaz (supermarket), Tămășeni (din categoria Profi Loco), Bălțătești (Loco) și Brusturi (Loco). Profi Rom Food are magazine în 342 de localități și o echipă de aproape 12.000 de oameni, fiind, conform reprezentanților Profi, rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

 

 

Conform datelor de pe site-ul companiei, „din decembrie 2016 rețeaua este deținută de Mid Europa Partners, unul dintre principalele fonduri de investiții de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est. Mid Europa a preluat Profi de la fondul de investiții Enterprise Investors prin cea mai mare tranzacție din retailul românesc de până acum, contra sumei record de 533 milioane euro. Mid Europa are o experiență deosebită în domeniile healthcare și retail, deținând printre altele reputatele centre medicale Regina Maria din România și, până în aprilie, lanțul de supermarketuri Zabka, cu peste 2.600 de magazine, în Polonia. Pe timpul cât a deținut-o, această rețea a crescut într-un ritm de peste 500 de magazine pe an”.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0