Un nou director la Școala „Vasile Alecsandri” din Roman

Un nou director la Școala „Vasile Alecsandri” din Roman

 

scoala1-vasile-alecsandriVineri, 28 octombrie, a avut loc o nouă rundă a întâlnirilor candidaților pentru posturile de director și director adjunct cu reprezentanții comisiilor de evaluare de la probele orale. Patru candidați de la școli din Roman și zonă s-au prezentat vineri la Inspectoratul Școlar Județean.

În urma probelor de vineri, Bogdan Vasile Huci a fost admis ca director al Școlii „Vlad Dănulescu” din Pâncești, cu 129,375 de puncte, acesta obținând 37,5 puncte la evaluarea CV-ului și 47,5 puncte la prezentarea ofertei manageriale.

Nicoleta Nastasă, candidată pentru postul de director adjunct al Școlii „Vasile Alecsandri” din Roman, a ratat concursul, fiind respinsă la proba de evaluare a CV-ului, unde a obținut doar 27,5 puncte.

Pentru funcția de director al Școlii „Vasile Alecsandri” din Roman s-au înscris actualul director, Maria Campău, și Roxana Gabriela Pătrăuceanu. Roxana Gabriela Pătrăuceanu a obținut un punctaj de 132,625 de puncte – cu 43,75 de puncte la evaluarea CV-ului și 47 de puncte pentru oferta managerială, în timp ce Maria Campău a obținut 132,375 de puncte – cu 40 de puncte la evaluarea CV-ului și 49,25 de puncte pentru oferta managerială. Maria Campău obținuse un punctaj mai mare la proba scrisă decât contracandidata sa, 43,125 de puncte, față de 41,875.

Pentru unitățile de învățământ din Roman, concursurile s-au încheiat, ultima zi de examinări pentru toți candidații din Neamț fiind 3 noiembrie.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Marina 2 ani

    Ma bucur ca va ocupati cu publicarea rezultatelor concursului pentru ocuparea functiei de director sau director adjunct in scoli! Apreciez ca v-ati limitat la atat si nu ati facut si interpretari! Daca doriti sa dati si un semnal din partea participantilor in ce priveste hibele metodologiei si relevanta unor probe fara a considera „lamentari” va sfatuiesc sa luati si cateva interviuri unora din cei implicati, din categoria picati, admisi dar ramasi pe locul II datorita concurentei si in neaparat celor castigatori!