Un like scade un kWh din factura Spitalului ”Sfântul Nicolae”

Dimensiune text

Totul este parte a unei campanii E.ON. Cu banii economisiți, conducerea Spitalului vrea să cumpere materiale pentru ca bolnavii să facă terapie prin artă. 

Spitalul de Psihiatrie ”Sfântul Nicolae” din Roman a fost inclus într-o campanie a E.ON Energie România. Campania „Dăruieşte Lumină” se desfăşoară pe platforma online www.daruiestelumina.ro, în perioada 6 aprilie – 31 mai.

Prin această acțiune, E.ON Energie România va oferi în total 100.000 kWh pentru 12 instituţii: spitale, școli, centre de copii sau case de bătrâni.

”Fiecare beneficiar va primi o cantitate de kWh calculată direct proporţional cu numărul de voturi primite pe platforma online a campaniei, www.daruiestelumina.ro. Conectarea la platforma online www.daruiestelumina.ro se realizează folosind contul personal de Facebook. După autentificare, vizitatorul are posibilitatea de a alege una dintre cele patru categorii de beneficiari. În fiecare categorie se regăsesc câte trei beneficiari. Un vizitator poate vota pentru un singur beneficiar, printr-un click în dreptul acestuia”, se arată în regulamentul campaniei.

Organizatorul mai anunță că fiecare vizitator are dreptul la un singur vot. Opţiunea votului poate fi schimbată până la sfârşitul campaniei. La sfârşitul campaniei, cei 100.000 kWh vor fi împărţiţi proporţional cu numărul de voturi primite de fiecare beneficiar. Niciunul dintre participanţii care voteză în cadrul acestei campanii nu va fi recompensat sub nicio formă, cu niciun fel de premiu.

Spitalul de Psihiatrie ”Sfântul Nicolae” din Roman este singurul beneficiar din județul Neamț. ”Ne-am bucurat foarte tare când am fost contactați și ni s-a spus despre această campanie. Îi rugăm pe cât mai mulți dintre utilizatorii Facebook să ne voteze, pentru a face economie la factura de energie electrică. Cu banii economisiți vom putea să cumpărăm materiale pentru atelierele de terapie. Pacienții noștri participă la ateliere de terapie prin artă. Fac obiecte decorative, felicitări și alte lucruri. Prin aceste ateliere, ei se reintegrează social, se simt utili. De doi ani, noi nu am mai primit finanțare de Ministerul Sănătății pentru achiziționarea de materiale, dar nu am vrut să renunțăm la aceste activități, deoarece sunt benefice pacienților”, a afirmat dr. Anca Hâncu (foto), managerul Spitalului ”Sfântul Nicolae”. Factura lunară de energie electrică a unității sanitare se ridică la aproaximativ 5.000 de lei.COMENTARII

WORDPRESS: 0