Un jurnalist din Piatra Neamț candidează la Primăria Roman

Un jurnalist din Piatra Neamț candidează la Primăria Roman

 

harabagiu tintaUn controversat jurnalist din Piatra Neamț, implicat activ în viața politică a județului, și-a depus luni, 25 aprilie, candidatura la funcția de primar al Romanului.

George Norocel Harabagiu și-a făcut, de curând, mutație din capitala de județ în Roman și, luni, a prezentat Biroului Electoral Local listele de semnături necesare depunerii candidaturii pentru a participa în cursa pentru funcția de edil al Romanului, ca independent.

George Harabagiu a lucrat, timp de 12 ani, la televiziunea 1TV, a fost și unul din promotorii televiziunii GigaTV – post controlat de Gheorghe Ștefan, fiind implicat în scandalul retragerii licenței postului tv. Preşedintele CNA Laura Georgescu, Narcisa Iorga, fost membru al CNA, fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, şi Viorel Hrebenciuc, fost deputat, au fost trimişi în judecată, anul trecut, în dosarul privind retragerea licenţei postului Giga TV.

George Harabagiu, în ultima perioadă, a putut fi urmărit la Tele M Neamț, la emisiunile „Ținta” și „În ciuda presei”. În aparițiile publice, jurnalistul a arătat că are un discurs contra actualului edil al Romanului.

(Foto: ziar piatra neamt)

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • coane , nu ai nici o sansa !