Articol publicat în data de: mie, 09 Noi 2016Un jandarm a oprit o tentativă de furt lângă Biroul Electoral Judeţean

 

Miercuri, 9 noiembrie, în jurul orei 13.00, plutonierul adjutant şef Ciprian Hohotă, subofiţer în cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil, în timp ce se afla în misiunea de pază şi protecţie a sediului Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Neamţ din Piatra Neamț, a observat o persoană suspectă care a pătruns în curtea unui imobil aflat în imediata vecinătate a sediului BEJ şi care, după aproximativ 30 de minute, a escaladat un gard împrejmuitor, având asupra sa o ţeavă metalică de aproximativ doi metri lungime.

„Numitul S.A., în vârstă de 37 de ani, cu domiciliul în comuna Podoleni, a fost interceptat şi legitimat de către jandarm pe aleea din faţa Biroului Electoral Judeţean, pentru clarificarea situaţiei. În momentul în care a fost întrebat care este scopul prezenţei în acel loc, bărbatul a relatat subofiţerului faptul că a venit pentru a sustrage fier vechi. Jandarmul a reţinut persoana în cauză şi a solicitat sprijinul echipei de intervenţie din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil, iar în cauză au fost întocmite acte de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, acte ce au fost predate, împreună cu persoana reţinută, Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ”, precizează un comunicat al Jandarmeriei Neamț.

jandarm-tentativa-furt-langa-sediul-bej

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>