Un jandarm a găsit şi a predat un portofel cu bunuri şi valori

Un jandarm a găsit şi a predat un portofel cu bunuri şi valori

Un romaşcan a alertat jandarmii după ce a văzut un urs
Șase subofiţeri ai Jandarmeriei Neamţ au trecut în corpul ofiţerilor
30 de elevi jandarmi, în practică la Jandarmeria Neamț

 

jandarmi21Marţi, 27 septembrie, în jurul orei 18.00, un jandarm din cadrul Detaşamentului 1 Mobil, în timp ce se deplasa către locul de muncă, a observat un portofel pe o bancă din faţa Şcolii nr. 2 din municipiul Piatra Neamţ. Plutonierul major Liviu Constantin, văzând că nimeni nu îşi revendică bunul pierdut, l-a ridicat şi a constatat că în portofel se găseau două acte de identitate, carduri şi aproximativ 200 de lei.

În acel moment, acesta s-a deplasat la locul de muncă pentru a nu întârzia la serviciu şi a raportat şefilor lui despre găsirea unui portofel, iar după ce a intrat în serviciu, militarul s-a deplasat pe bulevardul Traian, la una din adresele observate în actele de identitate, pentru a găsi persoana în cauză şi pentru a-i preda cele găsite.

„Ajuns în faţa imobilului de pe bulevardul Traian, subofiţerul a observat o femeie care îşi căuta disperată un bun pierdut, moment în care a identificat-o pe numita T.E., din municipiul Piatra Neamţ, deţinătoarea bunurilor şi valorilor menţionate. Jandarmul i-a predat persoanei în cauză portofelul cu bunurile şi valorile găsite, iar aceasta i-a mulţumit omului legii pentru spiritul civic de care a dat dovadă”, precizează un comunicat al Jandarmeriei Neamţ.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0